Välkommen på bokrelease

av Linnéa Fonseca

smetar release

Bokrelease – Smetar av sig: att läsa med Susan Howe av Linnéa Eriksson
Lördag 17 oktober kl 19-21
Inter Arts Center, Bergsgatan 29, Malmö

“Jag är fast och jag är hemma, jag vet det genast utan att riktigt förstå vad det är. Jag läser och antecknar, läser om och letar utanför, läser igen och fotograferar. Denna text är resultatet av tre månader tillsammans med Susan Howe.”

På lördag den 17 oktober kl 19 släpper Woodpecker Projects boken som föddes ur Linnéa Erikssons möte med Susan Howes The Midnight. Scenen för denna bokrelease utspelar sig på utställningen AND AGAIN SHIFTS / OCH IGEN SKIFTEN av Imri Sandström på Inter Arts Center, Bergsgatan 29 i Malmö.

AND AGAIN SHIFTS / OCH IGEN SKIFTEN är en del av Sandströms pågående projekt Howe Across Reading – Performing the Past, vilket är ett konstnärligt forskningsprojekt, inom området litterär gestaltning. Genom, och tillsammans med, poeten och Litteraturteoretikern Susan Howes texter korsläses, -lyssnas och undersöks Västerbottens (i norra Sverige) och New Englands (i nordöstra USA) historier och språk.
www.about.howeacrossreading.imrisandstrom.com

Kl 19.30 kommer Linnéa och Imri att göra läsningar.

Varmt välkomna!